Известие

Collapse
No announcement yet.

156 Свирукане на задна дясна гума

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 156 Свирукане на задна дясна гума

Колеги имам един проблем. От известно време има свирукащ звук от задна дясна по неясни причини се появява винаги след като потегля и мина 2/3 км. преди това нищо. Имах проблем с ръждясали и задържали жила на ръчната смених ги и звука се промени но не изчезна и все още има леко задържане. Въпроса ми е някой сблъсквал ли се е с такъв проблем и може ли да е от опекли се накладки? Също така както си свири и като натисна спирачката и спира което още повече ме обърква. Благодаря предварително на всеки опитал се да помогне и изявил мнение по проблема.

---------- Post added at 05:48 ---------- Previous post was at 05:40 ----------

Съжелявам не бях видял че има същата тема, ако е възможно админ да изтрие тази
    Last edited by Plamen H.; d.m.y г., 09:03.

Alfa Romeo 156 1.9 JTD
    sigpic

имах същия проблем свалих накладките бяха малко ръждясали, с телена четка и шкурка реших проблема, но има вероятност и апарата да задържа
    sigpic 156 2.4 JTD 136hp

Comment

Провери си спирачни апарат колега

Comment

Дам , ориентирал си се . Трябва да направиш същото описано в другата тема и ще си решиш проблема.

Comment

Почисти хубаво с телена четка супортите - там където лежат и се движат накладките. 99% е от това
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Благодаря ви момчета, ще направя тази процедура тези дни и ще споделя ефекта после.

Alfa Romeo 156 1.9 JTD
            sigpic

Comment

Working...
            X